-->

Lotte Vanwezemael gooit haar hart open: "Je hebt mijn handje vastgepakt"

Lotte Vanwezemael gooit haar hart open:
Dinsdag 25 Januari 2022 - 12:40   I   Foto: SBS   I   door Fabian Morren

Lotte Vanwezemael zit nog steeds in de running om 'Dancing With The Stars' te winnen. Lotte heeft daarbij veel te danken aan haar danspartner Frank Zegels.

Het is dan ook niet geheel onlogisch dat Lotte haar danspartner in de bloemetjes zet. Op Instagram heeft ze een fraaie tekst voor Frank geschreven.

Dolle avontuur

"We moeten elkaar een weekje missen", verwijst Lotte naar het feit dat er nu geruild wordt van danspartner in 'Dancing With The Stars'. "Maar daarna gaan we gewoon weer terug samen knallen." 

"Dankjewel lieve Frank voor dit dolle avontuur tot nu toe. Je hebt mijn onzeker handje vastgepakt en me doen groeien in dit hele proces!", klinkt het. "Zowel op als naast de dansvloer."

Trots

"Dankjewel om er altijd voor me te zijn, voor je positieve energie en de knuffels op moeilijke momenten. Ik heb er een vriend voor het leven bij. TROTS OP ONS", aldus Lotte.

Het zijn sowieso leuke tijden voor Lotte Vanwezemael. Na haar breuk met haar vriend na zeven jaar in oktober, heeft ze nu iemand nieuw leren kennen. “Of het iets meer wordt, weet ik niet. Lukt het niet, dan is dat oké. Maar ik stel mezelf weer open naar anderen", zei ze.

De boodschap

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lotte Vanwezemael (@lottevanwezemael)

Poll: Denk jij dat Lotte 'Dancing With The Stars' kan winnen?