-->

Monique Westenberg zit slecht in haar vel: “Kan om alles janken”

Monique Westenberg zit slecht in haar vel: “Kan om alles janken”
Donderdag 17 Februari 2022 - 20:00   I   Foto: Instagram   I  

Het coronavirus heeft Monique Westenberg deze maand zwaar te pakken gehad. Monique is naar eigen zeggen nog steeds niet haar oude zelve.

Op Instagram heeft Monique zonet laten weten dat ze nog steeds de gevolgen van het virus draagt. “Ik weet niet of iedereen er zo’n last van heeft, maar ik ben na de hele week ziek te zijn geweest door corona nog helemaal niet mezelf”, schrijft ze. “Ik zit slecht in m’n vel en niks smaakt me lekker.”

Mona Corona

“Ik merk echt dat ik uit m’n doen ben. Kan om alles janken en bij het minst geringste ben ik al uitgeput! Mona Corona! Alles en iedereen om me heen had het al en één of meerdere keren gekregen en nu was ik aan de beurt. Paar dagen echt eraf gelegen, maar nu weer stapje voor stapje aan de betere hand.”

Monique heeft echter wel enkele hulpmiddeltjes ingeschakeld. Zo zweert ze nu bij vitaminen en supplementen. “Vitamine C&D, Zink en Resveratrol is wat ik nu dagelijks heb genomen.” Daarbij trakteert ze haar volgers op een korting. “Zondag geef ik jullie een kortingscode van Charlotte Labee Supplements zodat jullie ook kunnen aanschaffen wat nodig is voor jou op dit moment!”

Cupping

Naast vitaminen zou ook cupping Monique helpen in het herstelproces. Daarbij worden verschillende warme kopjes op de huid geplaatst die vacuüm zuigen. “Ik heb mijn ‘cupping vrouwtje’ een appje gestuurd of ik terecht kon voor een Detox.”

“Corona bacteriën blijven hangen in de afvalstoffen van je lichaam tussen het bindweefsel, waardoor de nasleep langer duurt. Ze heeft deze door middel van cupping mijn lichaam uitgetrokken waardoor de nasleep verkort en het herstel sneller gaat.”

Poll: Heb jij ooit al eens aan cupping gedaan?TAGS  I  Monique Westenberg  I  Instagram