'Familie'-kijkers woest: "Dit is de échte reden waarom Peter en Marie-Rose eruit moesten" Binnenland
Binnenland

'Familie'-kijkers woest: "Dit is de échte reden waarom Peter en Marie-Rose eruit moesten"

'Familie'-kijkers woest: "Dit is de échte reden waarom Peter en Marie-Rose eruit moesten"

Zowel Peter als Marie-Rose zijn overleden in 'Familie'. Het vertrek van Gunther Levi en Martine Jonckheere maakt heel veel los bij de kijkers.

Volgens de kijkers is er een manifest gebrek aan respect bij de scenaristen. "Ik kijk al enkele jaren niet meer, maar het feit dat 2 van de originele/oudste en meest populaire personages nog niet eens een seizoensfinale krijgen om eruit te gaan... Dit alles om plaats te maken voor mensen die wat meer “woke” zijn, is echt schandalig. Begin van het einde, is mooi geweest", klinkt het bij iemand.

Iemand anders zegt: "Heel jammer dat ze zo'n einde moesten krijgen in familie. Ze hadden ze veel beter afscheid verdiend. Ze konden ook gewoon naar het buitenland zijn gegaan".

Of: "Waarom werden ze dan ontslaan? Familie draait niet meer rond de Van den Bossches. Spijtig. Familie zonder de Van den Bossches is zoals Dallas zonder de Ewings".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws