-->

Eddy en Christa Planckaert krijgen zware dobber te verwerken: "Tranen gevloeid"

Eddy en Christa Planckaert krijgen zware dobber te verwerken:
Woensdag 9 November 2022 - 14:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

De emoties lopen hoog op bij Eddy Planckaert en zijn vrouw Christa. Op zijn Instagrampagina plaatst de pater familias een erg pakkende boodschap.

De familie Planckaert schittert opnieuw op tv in een nieuw seizoen van ‘Château Planckaert’. Daarin kunnen we de avonturen volgen van deze warme familie volgen en daar hoort soms ook verdriet bij. Afgelopen zondag liepen de emoties namelijk hoog op, want in de aflevering ging het over mémé Clara.

Mémé Clara, de moeder van Christa Planckaert, stierf eerder dit jaar op 96-jarige leeftijd. Dat verlies was erg zwaar voor de familie en Eddy Planckaert moet nu wat kwijt over deze aflevering. “De aflevering was voor mijn vrouwtje en mezelf een zware dobber, maar tegelijk ook een verlossend gevend gevoel, traantjes zijn gevloeid”, schrijft hij.

Ook de kijkers vonden deze aflevering heel emotioneel. “Een heel mooi eerbetoon met zoveel liefde”, “Zelf een traantje weggepinkt”, “Prachtige aflevering, droevig maar o zo liefdevol”, “Was heel mooi om te zien”, “Zo pakkend” en “Zeer mooi afscheid”, klinkt het onder meer  in de commentaren.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door eddy planckaert (@planckaerteddy)