-->

Op deze pijnlijke manier dumpte Christiaan Jana definitief

Op deze pijnlijke manier dumpte Christiaan Jana definitief
Maandag 21 November 2022 - 12:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Precies een week geleden moesten we toekijken hoe Christiaan in ‘Blind Getrouwd’ besloot om toch niet verder te gaan met Jana. Daarna heeft het koppeltje nog even gedatet, maar ook dat liep pijnlijk af.

Afgelopen maandag vielen heel wat ‘Blind Getrouwd’-kijkers uit de lucht. Christiaan en Jana hebben ‘nee’ gezegd. Maar dat was niet einde verhaal voor het koppeltje. Ze besloten na het hele avontuur toch nog een tijdje te daten, om hun relatie ook in het echte leven een kans te geven. “Ik ben ook niet altijd zeker geweest van mijn ‘nee’, dus dat prikkelde me om het toch nog verder te onderzoeken”, geeft Christiaan toe in HLN Showbits.

Helaas bleef het gevoelsmatige bij Christiaan opnieuw uit. Hij kon Jana niet bieden wat zij wou, dus besloot hij haar te zeggen waar ze stond. Tijdens een wandeling in De Schorre in Boom, waar iedereen de harde breuk kon aanzien. “Veel mensen hebben ons daar natuurlijk gezien”, klinkt het. Voor hem de perfecte setting, voor Jana een pijnlijke tweede nee in het openbaar.

“Maar we hebben daar echt onze tijd kunnen nemen en ik heb heel goed naar Jana kunnen luisteren, en omgekeerd ook”, vertelt Christiaan. Ze kunnen allebei verder met hun leven zou je denken, maar Christiaan zorgt nog steeds niet voor duidelijkheid. Nu is het definitief over and out, en toch laat hij de deur op een kier. “Het leven kan heel snel veranderen. Zeg nooit nooit”, besluit hij.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Chistiaan  I  Jana