-->

Lotte Vanwezemael krijgt felle kritiek te verduren na verdacht filmpje: "WTF!"

Lotte Vanwezemael krijgt felle kritiek te verduren na verdacht filmpje:
Maandag 28 November 2022 - 08:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Lotte Vanwezemael was afgelopen weekend te vinden in de discotheek Versuz te Hasselt. Er doken opmerkelijke beelden op van ‘Seksuolotte’ en sindsdien ligt ze serieus onder vuur.

Dat Lotte Vanwezemael al eens graag een stapje in de wereld zet, dat wisten we al langer. De seksuologe deelt wel vaker enkele filmpjes van een feestje op sociale media. Toch circuleerden er deze keer wel enkele heel opmerkelijke beelden op het internet. Zo zagen we Lotte en influencer Luna Stevens met een wit pilletje op hun tong.

De twee krijgen nu bakken kritiek over zich heen. Ook Maaike De Vreese, Vlaams parlementslid voor N-VA, uit haar ongenoegen op Twitter. “VRT-gezicht en rolmodellen/influencers voor onze jeugd die openlijk drugs promoten op Instagram. Dit kan toch absoluut niet?”, schrijft ze. 

Toch blijkt het helemaal niet om drugs te gaan. “Het waren pepermuntjes die door de Versuz werden uitgedeeld. Ik zou zoiets nooit promoten”, vertelt Lotte aan Het Belang van Limburg. Ook de woordvoerder van de club bevestigt dat het om een muntje gaat. “Van drugspillen uitdelen is dus geen sprake”, klinkt het.

TAGS  I  Lotte Vanwezemael