-->

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck krijgt kritiek op haar borsten

'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck krijgt kritiek op haar borsten
Vrijdag 17 Maart 2023 - 10:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Lynn Van den Broeck onthult dat ze heel wat commentaar te slikken kreeg na de MIA’s. De actrice trok voor die awardshow een bijzondere outfit aan, maar daar bleek niet iedereen fan van te zijn.

Lynn Van den Broeck is vooral bekend geworden door de Eén-soap ‘Thuis’. Daarin vertolkt ze al zo’n vier jaar de rol van Viv. Sinds haar debuut in de reeks heeft ze ook de keerzijde van de BV-medaille leren kennen. Daar heeft ze het een lange tijd moeilijk mee gehad. “Het is niet omdat ik een publiek persoon ben, dat ik kritiek zomaar over me heen moet laten gaan”, vertelt ze aan Dag Allemaal.

Onlangs droeg ze op de MIA’s een sexy jurk en daar deelde ze ook een kiekje van op Instagram. Al snel kreeg ze heel wat nare reacties binnen. “Voor zo’n kleed zou je beter wat laten bijsteken” en “Inderdaad, dat kleed is niets voor jou, niet klassevol”, klonk het onder meer. “Dat kwetst ergens”, geeft Lynn eerlijk toe.

Toch wil ze daardoor niet iets aan haar borsten laten toen. “Als ik kijk naar die foto, zie ik een zelfverzekerde vrouw”, aldus de actrice. “Ik ben blij met mijn kleine, natuurlijke borsten. Een paar cc extra, dat zou mij gewoon niet staan”, zegt Lynn. “Het is jammer dat sommige mensen de nood hebben om me openlijk te bodyshamen”, besluit ze.

Dialoog

Op zulke reacties durft ze soms ook wel eens te reageren. “Ik heb een privébericht gestuurd naar die persoon om te zeggen hoe dat binnenkwam”, vertelt ze. Volgens haar was die vrouw van slag. “Ze stuurde: ‘Sorry, ik had daar niet over nagedacht. Chapeau dat je me op mijn fout wijst'”, klinkt het. “Ik ben blij dat ik in dialoog ben gegaan. Mocht ik kunnen, ik deed dat met iedereen”, bedenkt Lynn zich.

TAGS  I  Lynn Van den Broeck