-->

Julie Vermeire betovert iedereen met wondermooi filmpje van haar vakantie: "Wow"

Julie Vermeire betovert iedereen met wondermooi filmpje van haar vakantie:
Zondag 19 Maart 2023 - 12:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Julie Vermeire bracht onlangs een bezoekje aan het zonovergoten Costa Rica. Een fantastische vakantie was het volgens de blondine en op Instagram plaatst ze daar nu enkele indrukwekkende beelden van.

Zaterdagavond schittert Julie Vermeire alweer in een nieuwe aflevering van ‘De Vermeires’. In dat nieuwe realityprogramma laat ze meer van haar privéleven zien, maar dat doet ze ook geregeld op sociale media. Zo toont ze nu bijvoorbeeld verschillende knappe beelden van haar recente tripje naar Costa Rica.

Op haar Instagrampagina deelt ze namelijk een video van haar vakantie. Daarin krijgen we onder andere te zien dat ze genoten heeft van de zon, zee en strand. Ook was er tijd voor de prachtige natuur te bewonderen en om op avontuur te gaan. “Kleine recap van mijn reis naar Costa Rica”, schrijft Julie erbij.

Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk. “Prachtig”, “Wauw”, “Zalig, dat moet deugd gedaan hebben”, “Zo mooi daar” en “Leuk”, reageren zij onder meer. “Oh, wij vertrekken binnen twee weken. Kijk er nu nog meer naar uit”, klinkt het ook nog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julie Vermeire (@julievermeire)

TAGS  I  Julie Vermeire  I  De Vermeires