-->

'Bospoeper' gaat nog een stap verder en zorgt voor ongeziene taferelen

'Bospoeper' gaat nog een stap verder en zorgt voor ongeziene taferelen
Maandag 14 Januari 2019 - 10:00   I   Foto: Pixabay   I   door Redactie

Heel veel Vlamingen herinneren zich "de bospoeper" uit van 'Vlees en Bloed' nog wel. In het Engelse Kirkstall, in West Yorkshire, zitten ze ook met zo'n geval. Alleen gaat dit nog wel een stap verder.

Een voorbijgangster zag twee met vogelbloed besmeurde personen, omringd door zingende vrouwen, de liefde bedrijven, zo melden Britse media.

Een vrouw, die anoniem wenst te blijven, was vrijdag gaan wandelen met haar hond toen het dier er even alleen vandoor ging. "Ik liep hem achterna en kwam terecht in een afgelegen stukje van het bos", zo vertelt ze.

Plots trof ze een zeer opmerkelijk tafereel aan. “Ik zag een naakte vrouw op een laken liggen, ik dacht eerst zelfs dat ze dood was. Toen ik dichterbij kwam, zag ik ook een man, die net op dat moment zijn vinger in bloed drenkte van een dode vogel, en dat bloed op het gezicht van de vrouw smeerde. Daarna hadden de man en de vrouw seks.”

Toen de vrouw wat later opnieuw passeerde, zag ze ook een vijftal vrouwen, in witte gewaden gekleed, die rond het koppel stonden. “Ze wisten allemaal dat ze bekeken werden, maar het kon hen precies niet deren”, aldus de vrouw, die de politie belde.

De vrouw verwittigde de politie. "We hebben niemand aangetroffen en dus ook niemand gearresteerd, maar we gaan meer patrouilleren in dat bos”, luidde het.

TAGS  I  West Yorkshire  I  n365