Krijgen we eindelijk nog eens een witte Kerst? "Het is niet uitgesloten dit jaar" Royalty
Royalty

Krijgen we eindelijk nog eens een witte Kerst? "Het is niet uitgesloten dit jaar"

Krijgen we eindelijk nog eens een witte Kerst? "Het is niet uitgesloten dit jaar"

Wat nu echt mooi zou zijn, zou een witte Kerst zijn na dit vreselijke jaar. De mensen van Weerplaza sluiten dat alvast niet helemaal uit, zo blijkt. Het is nog wel drie weken te gaan tot Kerst en zover op voorhand is het moeilijk om al te kijken.

"Bij gebrek aan koude lucht uit het oosten zal dit nog altijd niet resulteren in serieus winterweer, maar aanhoudend temperaturen iets onder normaal lijken wel realistisch", klinkt het bij Weerplaza.

"Dat betekent gemiddeld genomen: overdag enkele graden boven nul en in de nachten enkele graden onder het vriespunt. Als er dan een keer neerslag bij komt kijken, is de kans natuurlijk best aanwezig dat het om winterse neerslag gaat in de vorm van (natte) sneeuw."

Kerst

"Vervolgens krijgen we de week tussen Kerst en Nieuwjaar mogelijk te maken met een nieuw hogedrukgebied boven onze omgeving, of ten noorden van ons. De indicatie op nog wat kouder weer wordt duidelijk weergegeven, voor het waard is natuurlijk op deze termijn."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws