Na Netflix-docu doet prins Harry weer een erg pijnlijke bekentenis: "Nooit meer" Royalty
Royalty

Na Netflix-docu doet prins Harry weer een erg pijnlijke bekentenis: "Nooit meer"

Na Netflix-docu doet prins Harry weer een erg pijnlijke bekentenis: "Nooit meer"

Prins Harry en Meghan Markle nemen geen blad meer voor de mond. Nog maar pas brachten ze hun eigen Netflix-docureeks uit en nu klapt Harry opnieuw uit de biecht.

In de Netflix-docu ‘Harry & Meghan’ vertelden prins Harry en Meghan Markle meer over hun relatie, de veelbesproken ‘Megxit’ en het Britse koningshuis. De spraakmakende documentaire zorgde voor heel wat kritiek, maar prins Harry doet binnenkort weer zijn boekje open. Volgende week brengt hij namelijk zijn boek ‘Spare’ uit.

Wat hij juist in zijn memoires zal vertellen, is nog niet duidelijk. Wel wordt er gefluisterd dat er nog enkele dingen onthuld zullen worden die niet aan bod zijn gekomen in ‘Harry & Meghan’. Harry zal deze zondag ‘Spare’ toelichten in een groot tv-interview met journalist Anderson Cooper. Zo zal hij verschijnen in het bekende Amerikaanse tv-programma ’60 Minutes’.

In de eerste beelden van dat interview komen al enkele schokkende bekentenissen aan bod. Zo antwoordt Harry kort en bondig op de vraag of hij ooit terug een full-time lid van de koninklijke familie zal worden. “Nee”, zegt hij. Daarnaast haalt hij ook opnieuw stevig uit naar zijn familie. “Ik wil een familie, geen institutie” en “Ik zou graag mijn vader en mijn broer terug willen hebben”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws