Barbara Sarafian in diepe rouw: "Ik mis je zo" showbizz
showbizz

Barbara Sarafian in diepe rouw: "Ik mis je zo"

Barbara Sarafian in diepe rouw: "Ik mis je zo"

Barbara Sarafian schittert momenteel in de gloednieuwe en erg succesvolle film ‘Zillion’. Daarin vecht haar personage tegen kanker, een thema dat de actrice nauw aan het hart ligt.

Barbara Sarafian heeft de vreselijke ziekte van op de eerste rij heeft meegemaakt. Haar eigen mama stierf twaalf jaar geleden stierf aan longkanker. Niet makkelijk dus om een personage te spelen die door hetzelfde noodlot is getroffen. Toch ziet Barbara er de schoonheid van in. “Dat is een zielsverbintenis”, vindt ze in Nina.

Het verlies van haar mama was voor Barbara een zware klap. Op Instagram herdenkt ze haar moeder met een prachtige foto uit de oude doos. “Mam, ik zoek foto’s uit mijn kindertijd en kom steeds deze tegen. Die van jou”, schrijft de actrice erbij. “Ik mis je zo”, moet haar van het hart.

Al een geluk dat haar volgers haar als de bliksem een hart onder de riem steken. De meesten weten dan ook hoe het voelt om iemand te missen. “Ik ken dat gevoel, dikke knuffel”, “Dat gemis is zwaar, maar ook zo waardevol”, “Veel sterkte” en “Twee prachtige vrouwen”, luidt het in de reacties. “Kom maar snel eens langs dat ik je eens goed kan vastpakken”, schrijft een kennis van de actrice. Ook presentatrice Katja Retsin reageert met hartjes onder de foto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws