Bart Kaëll en Luc Appermont delen verrassend nieuws: "Heel veel succes samen" showbizz
showbizz

Bart Kaëll en Luc Appermont delen verrassend nieuws: "Heel veel succes samen"

Bart Kaëll en Luc Appermont delen verrassend nieuws: "Heel veel succes samen"

Al 40 jaar vormen Bart Kaëll en Luc Appermont een onafscheidelijk koppel. Hun liefdesverhaal werd twee jaar geleden verteld in het VTM-programma 'Luc & Bart: Een paar apart'. Nu hebben de twee opnieuw fantastisch nieuws te melden.

Binnenkort trekt het duo namelijk zelf rond met hun verhaal. "Het is bijna zover! Op 23 september gaat onze nieuwe theatertour 'Luc & Bart: Een paar apart' in première", deelt Bart mee op Instagram. "Hopelijk zien we jullie allemaal tijdens één van onze voorstellingen."

In hun theatershow zal het koppel nooit eerder vertelde verhalen vertellen van de voorbije 40 jaar. "Anekdotes zowel van voor als achter de schermen, maar ook nog mooie en pakkende verhalen uit hun persoonlijk leven. Een lach en een traan", lezen we op de website van Bart. En dat alles met een streepje muziek: verrassende songs en bekende nummers in een nieuw jasje.

Op Instagram reageren de fans in ieder geval laaiend enthousiast. "Heel veel succes samen", "Jullie gaan dit super doen" en "Ik ben razend benieuwd", klinkt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws