Danira Boukhriss springt in de bres voor goede vriend Kobe Ilsen showbizz
showbizz

Danira Boukhriss springt in de bres voor goede vriend Kobe Ilsen

Danira Boukhriss springt in de bres voor goede vriend Kobe Ilsen

Kobe Ilsen en Sara Vermassen hebben er niet bepaald gemakkelijke tijden opzitten. Hun zoontje is namelijk ernstig ziek. Gelukkig is Danira Boukhriss er wanneer ze haar het hardst nodig hebben.

In mei werden Kobe en zijn vriendin Sara ouders van een prachtig zoontje, Magnus. Al is het jongetje al meer in het ziekenhuis geweest dan ergens anders. Hij is namelijk ernstig ziek en er wordt momenteel onderzocht of hij een aangeboren darmafwijking heeft.

Al een geluk dat goede vriendin Danira het koppel uit de nood helpt. "Danira voelt heel goed aan als ik een minder moment heb. Het zijn moeilijke tijden nu en Danira heeft wat werk overgenomen van mij", vertelt Kobe in Dag Allemaal. Omgekeerd zou hij voor Danira meteen hetzelfde doen. "Dat is heel comfortabel", zegt hij.

"We voelen ons veilig bij elkaar", voegt Danira eraan toe. Ze staat ook altijd paraat om voor babysit te spelen als Kobe en Sara als een avondje weg willen samen. "Dat is mijn cadeau."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws