'De Allerslimste Mens' bedolven onder bijster harde kritiek: "Dikke zever" showbizz
showbizz

'De Allerslimste Mens' bedolven onder bijster harde kritiek: "Dikke zever"

'De Allerslimste Mens' bedolven onder bijster harde kritiek: "Dikke zever"

In ‘De Allerslimste Mens ter Wereld’ deed Bart Cannaerts bijna het ondenkbare. Met zeventien deelnames stevende hij af op het record van de toch wel onverslaanbare Ella Leyers. Maar was dat opgezet spel?

Ella Leyers heeft het record van achttien deelnames op haar naam staan. Bart kwam dus aardig in de buurt om dat record af te snoepen. Maar dat was buiten Olga Leyers gerekend. Ella’s zus speelde Bart na zeventien deelnames naar huis en wist zo haar record te redden. Jammer, volgens velen. Maar er waren ook heel wat kijkers die het Bart niet echt gunden.

“Weg ermee”, schreven ze op Facebook. Ze zijn het er dan ook over eens dat het allemaal doorgestoken kaart was. Dat de makers Bart met opzet zo ver in het programma lieten komen. Ze zijn niet mals voor ‘De Allerslimste Mens’. Enkele specifieke dingen zijn hen opgevallen.

“Bart mocht steeds twee of meerdere keren gokken” en “Het lijkt wel of Erik hem helpt”, “Hij deed maar alsof hij dingen niet meteen wist” en “Erik hemelt hem steeds op”, moeten heel wat trouwe kijkers van het hart. “Dikke zever”, besluiten ze. Ook het feit dat net Olga Leyers de eer van haar zus kwam verdedigen, doet heel wat kijkers vermoeden dat het opgezet spel was.

Populair

Laatste nieuws