Om deze verrassende reden weigeren Vlaamse artiesten deel te nemen aan Eurosong showbizz
showbizz

Om deze verrassende reden weigeren Vlaamse artiesten deel te nemen aan Eurosong

Om deze verrassende reden weigeren Vlaamse artiesten deel te nemen aan Eurosong

Er is eindelijk meer bekend over de preselecties voor Eurosong 2023. Eén zendt binnenkort een wedstrijd uit waarin zeven Vlaamse artiesten of groepen het tegen elkaar opnemen met elk maar liefst twéé nummers. Wie die deelnemers zijn, weten we nog niet.

Niels Destadsbader, Natalia, Camille, Pommelien Thijs, Laura Tesoro en Clouseau mogen we al vergeten. Maar nu zijn er nog enkele bekende namen die vriendelijk bedanken. En daar hebben ze allemaal één specifieke reden voor: stress.

Zo werd onder andere aan Cleymans & Van Geel gedacht. “Ik denk dat Jonas ja zou zeggen, maar ik vrees dat ik zou sterven van de zenuwen als er miljoenen mensen aan het kijken zijn”, biecht Jelle Cleymans op. Ook Oscar And The Wolf was een grote kanshebber, maar ook Max Colombie vindt zulke wedstrijden verschrikkelijk. “Dat is te zwaar, dat is te veel stress gewoon”, klinkt het. "Competities en tv zijn niets voor mij."

Wie het enigszins wel zou zien zitten, is Mathieu Terryn van Bazart. Al lijkt dat - net zoals voor Camille - eerder toekomstmuziek. “Als alles ooit mooi in zijn plooi zou vallen én met het juiste nummer en in de juiste context, dan zie ik niet in waarom niet”, besluit Mathieu. Maar momenteel staat de band er niet voor te popelen. Wie dan wél deelneemt, krijgen we vast binnenkort te horen, want de tijd begint te dringen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws