Rachel Hazes spreekt klare taal tegen André Hazes na zien van schokkende docu showbizz
showbizz

Rachel Hazes spreekt klare taal tegen André Hazes na zien van schokkende docu

Rachel Hazes spreekt klare taal tegen André Hazes na zien van schokkende docu

Eerder deze week liet André Hazes zijn spraakmakende docureeks op de wereld los. Die zal binnenkort ook op VTM 2 te zien zijn. Een heleboel nieuwe feiten kwamen aan het licht en moeder Rachel Hazes zegt haar zoon duidelijk waar het op staat.

In de vijfdelige docureeks volgen we André Hazes in de moeilijkste periode van zijn leven. Zijn emotionele burn-out en serieuze alcohol- en drugsverslaving had hij eerder al toegegeven. Maar in de documentaire kwamen nog een aantal schokkende dingen aan het licht. Zo worstelde de zanger met een zware eetstoornis en deed hij aan zelfverminking.

Veel mensen waren blijkbaar benieuwd naar het verhaal van André Hazes, dat is duidelijk. Volgens RTL Boulevard is het de best bekeken documentaire op de Nederlandse streamingdienst Videoland in de eerste 24 uur. Kijkcijfers geeft Videoland echter niet prijs.

Eén ding is zeker: mama Hazes is apetrots op haar zoon om zijn verhaal zo openhartig te vertellen. Ze deelt het goede nieuws van RTL Boulevard op Instagram om hem een hart onder de riem te steken. “Eerlijkheid word beloond”, schrijft Rachel erbij. “Zo is het! Het vergt lef, inzicht en bewustwording. Je mag trots zijn”, “Top, eerlijk en oprecht” en “Eerlijkheid duurt het langst, zo mooi”, vinden ook haar volgers.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws