Hans Vanaken ruilt Club Brugge mogelijk in voor deze topclub Sport
Sport

Hans Vanaken ruilt Club Brugge mogelijk in voor deze topclub

Hans Vanaken ruilt Club Brugge mogelijk in voor deze topclub

Hans Vanaken is dé draaischijf van Club Brugge. De Limburger won de Gouden Schoen en debuteerde al bij de Rode Duivels, maar toch is hij nog niet naar het buitenland vertrokken.

Daar komt binnenkort mogelijk verandering in. Dirk Medved, ex-Club Brugge, adviseert Vanaken om straks voor een transfer te kiezen. "Het siert Hans dat hij nog niet voor het grote geld koos en misschien blijft hij perfect gelukkig als hij zijn carrière bij Club kan afsluiten."

"Toch mogen we niet vergeten dat Hans in België al alles gewonnen heeft en dan is het misschien tijd om een stapje hogerop te zetten. Voor welke competitie hij kiest, is volgens mij niet het belangrijkste, maar wel voor welke club. Hans kiest best voor een topvijfclub die vaak de bal heeft. In balbezit haalt hij immers het meeste rendement", benadrukt Medved.

Borussia Dortmund

In dat opzicht zou het geen slecht idee zijn om voor Borussia Dortmund te kiezen. De Duitse topclub toonde vorige zomer al interesse en heeft Vanaken nooit echt opgegeven. Mogelijk speelt Vanaken volgend seizoen dus niet alleen bij de Rode Duivels, maar ook bij Dortmund samen met Axel Witsel.

Populair

Laatste nieuws