"Adil krijgt de politie over de vloer": dit staat er de komende twee weken te gebeuren in 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

"Adil krijgt de politie over de vloer": dit staat er de komende twee weken te gebeuren in 'Thuis'

"Adil krijgt de politie over de vloer": dit staat er de komende twee weken te gebeuren in 'Thuis'

Nu vrijdag vindt de spannende midseasonfinale van 'Familie' plaats. Daarin komen de kijkers eindelijk te weten hoe het afloopt met Bob (Christophe Haddad). TV Familie licht nu ook al een tipje van de sluier op over wat er de komende twee weken te gebeuren staat in de VRT 1-soap.

"Frank is er niet bij met zijn gedachten. Femke hoopt dat haar moeder geleerd heeft uit haar fouten en neemt zelf ook het heft in eigen handen. De bezorgdheid steekt opnieuw de kop op bij Nancy. Judith loopt weg van haar eigen doelgedachten. Ze stort in bij Tom."

"Christine staat niet open voor advies. Britney is tot over haar oren verliefd. Nancy zorgt voor gênante momenten voor haar dochter. Het komt tot een enorme discussie tussen haar en Britney."

"Lowie valt uit tegen Dries. Hij weet met zichzelf geen blijf en spuwt zijn gal tegen Viv. Emma doet een vreemde ontdekking. Adil krijgt de politie over de vloer. Silke en Viv zijn het oneens met elkaar. Emma heeft meer nood aan ontspanning. Nancy wordt niet gehoord door Dieter en zoekt een andere medestander."

1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws