Camille krijgt het hard te verduren tijdens opnames van haar telenovelle 'Milo': "Het is wat het is" TV en Radio
TV en Radio

Camille krijgt het hard te verduren tijdens opnames van haar telenovelle 'Milo': "Het is wat het is"

Camille krijgt het hard te verduren tijdens opnames van haar telenovelle 'Milo': "Het is wat het is"

Morgen gaat het nieuwe tv-seizoen officieel van start. Op Camille Dhonts telenovelle ‘Milo’ is het nog even wachten, maar de opnames zijn intussen volop aan de gang. En die verlopen voor de 22-jarige actrice en zangeres niet altijd van een leien dakje.

Begin volgend jaar mogen we VTM’s nieuwste telenovelle ‘Milo’ met Camille in de hoofdrol verwachten. De muzikale reeks laat dus nog even op zich wachten, maar de eerste dertig afleveringen zijn alvast ingeblikt. En Camille heeft het uitstekend naar haar zin. Hoe kan het ook anders, met je eigen reeks?

Maar ook die medaille heeft een keerzijde: de jonge actrice moet elke dag ontzettend vroeg uit de veren. “Ja, elke dag om kwart voor 6 uit bed, soms zelfs 5 uur. Zó vroeg had ik niet verwacht”, lacht Camille in Dag Allemaal. “Maar het is wat het is.” Gelukkig is ze wat dichter bij de studio’s gaan wonen. “Anders was het helemaal niet haalbaar”, besluit de blondine.

Stevig tempo

Toch had ze de opnames van haar telenovelle wel onderschat, durft Camille toe te geven. “Ik moet heel veel tekst leren, en onlangs had ik een dag met 23 scènes, normaal draai je er acht of zo. Da's een stevig tempo, en zo ga ik nog anderhalf jaar door”, bedenkt ze zich. “Maar ik vind het nog altijd heel leuk om te doen. En daar draait het om. Als je dit enkel wilt doen omdat je beroemd wilt zijn, think again. Dan gaat het niet lukken”, aldus de zangeres en actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws