Danny Timmermans (Chris) reageert voor het eerst op zijn fatale exit in 'Thuis' TV en Radio
TV en Radio

Danny Timmermans (Chris) reageert voor het eerst op zijn fatale exit in 'Thuis'

Danny Timmermans (Chris) reageert voor het eerst op zijn fatale exit in 'Thuis'

De bloedstollende afleveringen van de voorbije 'Thuis'-week zullen nog lang nazinderen. De dood van Patje (Gunter Reniers), Harry (Stan Van Samang) en Chris (Danny Timmermans) heeft heel wat emoties losgemaakt bij de trouwe kijkers. Daar wil Danny nu nog wat over kwijt.

“Het is voorbij”. Dat waren de woorden van inspecteur Tim Cremers (Jeroen Lenaerts) toen bleek dat slechterik Chris uitgeschakeld was. Maar is dat wel zo? De makers van ‘Thuis’ beloven nog heel wat spanning en verrassende wendingen voor de rest van het seizoen. "Je kan best gewoon elke dag kijken", klinkt het bij woordvoerder Hans Roggen in TV-Familie. "Wie wacht tot de finale maakt de verkeerde keuze”, zegt hij veelbelovend.

Of dit echt het einde van Chris’ wraakplan was, zal nog moeten blijken. Maar Danny Timmermans zien we in ieder geval niet meer terug in de soap. Die nam onlangs definitief afscheid van zijn personage. “Bye, bye, badness”, steekt de acteur van wal in het weekblad. “Aan alle sprookjes komt een eind. Zeker aan dat van slechteriken”, bedenkt hij zich. “Ik heb ervan genoten om deze doortrapte crimineel te mogen spelen. En zoals het elke goede slechterik betaamt, heb ik veel schade kunnen aanrichten”, knipoogt Danny.

Hopelijk kunnen jullie me vergeven

"Hopend op de vergeving van het publiek, groet ik alle fans vanuit de andere kant", besluit de ‘Thuis’-acteur. En dat lijkt wel in orde te komen. Op sociale media willen de kijkers Danny uitgebreid bedanken om zijn rol zo fantastisch neer te zetten. “Geweldig gespeeld”, “Niet mijn favoriete personage, maar chapeau om zo’n rol te spelen”, “Meesterlijk gedaan”, “Topacteur”, “Wat een prestatie”, “Een creep die zo onder je vel kruipt, ik ben onder de indruk” en “Ik ben fan!”, klinken de reacties op Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws