Dit staat er te gebeuren in 'Thuis': Heel slecht nieuws over Eddy, Waldek doet ontdekking over Rosa TV en Radio
TV en Radio

Dit staat er te gebeuren in 'Thuis': Heel slecht nieuws over Eddy, Waldek doet ontdekking over Rosa

Dit staat er te gebeuren in 'Thuis': Heel slecht nieuws over Eddy, Waldek doet ontdekking over Rosa

TV-Familie blikt altijd vooruit naar een nieuwe week in 'Thuis'. Wij zetten de belangrijkste zaken die we komende week mogen verwachten op een rij.

"Christine is alle ruzie moe en vliegt uit tegen Bob. Ook Tamara ergert zich blauw aan hem. Dries doet een minder fijne ontdekking. Het is Valentijnsdag, maar die verloopt niet voor alle koppels zo positief en Frank is het zelfs helemaal vergeten."

"Tim heeft wel romantische plannen, maar hij krijgt Sam niet direct mee. Viv wil de singles dan weer in de bloemetjes zetten. Thilly zoekt Adil op. Nancy ontvangt een speciaal bericht en probeert haar dochter goede raad te geven."

"Waldek vermoedt dat Rosa weer iets voor hem voelt. Karin krijgt een voordeel in haar schoot geworpen. Emma ontvangt goed nieuws en begint aan haar nieuwe job. Niels en Silke zijn gaan feesten en dat liep voor de ene al wat vlotter dan voor de andere. Britney wordt geconfronteerd met harde beelden. Eddy zit in zak en as."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws