Ex-K3'tje Klaasje Meijer beleeft slapeloze nachten: "Het is niet te onderschatten wat dit met je doet" TV en Radio
TV en Radio

Ex-K3'tje Klaasje Meijer beleeft slapeloze nachten: "Het is niet te onderschatten wat dit met je doet"

Ex-K3'tje Klaasje Meijer beleeft slapeloze nachten: "Het is niet te onderschatten wat dit met je doet"

Het is al bijna twee jaar geleden dat Klaasje Meijer afscheid nam van haar leven als K3’tje, maar we hebben de blondine nog niet al te veel moeten missen. De zangeres duikt regelmatig eens op op het scherm. Zo zal ze ook een rol spelen in het nieuwe seizoen van ‘De Verraders’.

Gisteren raakte bekend dat Klaasje Meijer deelneemt aan het volgende seizoen van ‘De Verraders’, dat dit najaar op VTM te zien is. “Ik heb zelf naar het eerste seizoen en de twee reeksen in Nederland gekeken. Ik dacht meteen: zo liegen en bedriegen, dat is niks voor mij. Maar het programma grijpt me echt aan, dus ik wou de uitdaging tóch aangaan”, zegt de Nederlandse in Het Laatste Nieuws.

Eenmaal ter plaatse herkende ze medekandidaten Walter De Donder, Aagje Vanwalleghem en Nora Gharib, met wie ze het meteen goed kon vinden. “Toen ik hen zag, dacht ik: 'Oké, het wordt intens, maar dit kan ook héél leuk worden.' Maar in 'De Verraders' kan ook je beste vriendin je een mes in de rug steken”, beseft Klaasje. “En dat is doodeng. Het is ieder voor zich, ik kon niemand vertrouwen. Dat vond ik heel zwaar, het is niet te onderschatten.”

Angstgevoelens

Het heeft haar slapeloze nachten bezorgd, zoals ze nog laat weten op Instagram. Maar gelukkig was de voormalige K3-zangeres op alles voorbereid, ook op mogelijke angstgevoelens waar ze wel vaker last van heeft. Klaasje vertrok namelijk naar ‘De Verraders’ met een koffer vol herinneringen aan het thuisfront.

“Ik had foto's bij van vrienden en familie, waar ik naar kon kijken als het me even te veel werd. Het was mijn houvast”, vertelt ze. “Dat is de helft van het werk in 'De verraders: stevig in je schoenen staan en je niet verliezen in het spel.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws