Kim Van Oncen tijdelijk niet te horen bij 'Goeiemorgen Morgen!' op Radio2: dit is er aan de hand TV en Radio
TV en Radio

Kim Van Oncen tijdelijk niet te horen bij 'Goeiemorgen Morgen!' op Radio2: dit is er aan de hand

Kim Van Oncen tijdelijk niet te horen bij 'Goeiemorgen Morgen!' op Radio2: dit is er aan de hand

Peter Van de Veire staat er een tijdje alleen voor tijdens de Radio2-ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’. De trouwe luisteraars zullen Kim Van Oncen een weekje moeten missen. De presentatrice gaat er even tussenuit.

Kim Van Oncen zal vanaf woensdag een week niet te horen zijn bij ‘Goeiemorgen Morgen!’. De Radio2-presentatrice gaat een week op reis, naar het huwelijk van Rode Duivel Thibaut Courtois. Dat zal ongetwijfeld deugd doen na haar bewogen weekje. Maar Peter Van de Veire kan op zijn twee oren slapen: hij krijgt iedere morgen gezelschap van een andere BV, net zoals het geval was toen hij voor het Songfestival een weekje naar Liverpool moest.

De BV’s die Kim vervangen, zijn bovendien niet willekeurig gekozen. Peter heeft speciaal gezocht naar mensen van wie hij denkt dat het leuk zou zijn om mee op reis te gaan. Samen zullen ze hun beste reisverhalen uit de doeken doen en enkele reisdilemma’s oplossen. Op 21 juni komt Jeroen Meus langs in de studio, op 22 juni Kim Debrie, gevolgd door Gert Verhulst, Ingeborg, Sven De Leijer en ten slotte Cath Luyten. Op donderdag 29 juni is Kim terug van weggeweest.

Er valt wat te winnen

Een ding is zeker: de luisteraars zullen zin krijgen om zelf op vakantie te gaan. Maar er is goed nieuws, ze maken de komende dagen kans om een reis naar keuze te winnen voor het hele gezin. Hoe dat in zijn werk gaat, ontdek je elke ochtend tussen 6 uur en 9 uur ‘s ochtends op Radio2.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws