Maand na 'Big Brother'-finale: zware tegenslag voor winnaar Bart TV en Radio
TV en Radio

Maand na 'Big Brother'-finale: zware tegenslag voor winnaar Bart

Maand na 'Big Brother'-finale: zware tegenslag voor winnaar Bart

Een maand geleden veranderde Barts leven compleet. Niet alleen kwam hij in de finale van ‘Big Brother’ als grote winnaar uit de bus, hij mocht ook de grootste prijzenpot tot nu toe in ontvangst nemen. Helaas ziet de winnaar van de realityshow dat bedrag nu stevig naar beneden gaan.

Na Nederlanders Jill en Salar was het op 1 april eindelijk aan de Vlamingen. Voor het eerst in drie jaar sleepte een Belg, de 49-jarige Bart uit het Antwerpse Itegem, met de overwinning naar huis in ‘Big Brother’. Bovendien won hij het grootste bedrag ooit, maar liefst 73.388 euro. Of tenminste, dat dacht hij. Wie dacht dat het volledige bedrag straks op zijn rekening zou staan, zit er gloeiend naast.

Na aftrek van de belastingen blijft van die 73.388 euro ‘slechts’ 44.000 euro over. “Iedereen ziet een mooie cheque, maar zoveel is het niet meer”, vertelt Bart in gesprek met de Nederlandse YouTuber Nick Eshuis. “Wanneer de Nederlandse staat passeert, blijft er niet meer zoveel over. De dieven van Den Haag, zo noem ik ze.” Bovendien staat het geld nog niet eens op zijn rekening. “En ik heb geen idee hoe lang dat gaat duren”, aldus de winnaar.

Met pensioen

Nu hij de prijzenpot gewonnen heeft, droomt Bart nog meer van zijn eigen vakantiehuis in Spanje. “Als ik met pensioen ben, wil ik gewoon buitenkomen en met de motor een ritje doen in de zon”, klinkt het. Maar de volledige 73.388 euro zal hij er helaas niet voor kunnen gebruiken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws