Makers van 'Thuis' gaan volledig de mist in: "Opnieuw fout ontdekt in de reeks" TV en Radio
TV en Radio

Makers van 'Thuis' gaan volledig de mist in: "Opnieuw fout ontdekt in de reeks"

Makers van 'Thuis' gaan volledig de mist in: "Opnieuw fout ontdekt in de reeks"

Hoewel ‘Thuis’ natuurlijk een fictiereeks is, staat de soap ervoor bekend zo dicht mogelijk aan te leunen tegen de realiteit. Meestal lukt dat hen uitstekend, maar soms sluipt er toch eens een klein foutje in de reeks. Deze keer reisden de acteurs zelfs terug in de tijd.

Onlangs is er opnieuw een foutje in de populaire VRT 1-soap geslopen. Geen afgebrand huis dat op miraculeuze wijze weer in zijn oorspronkelijke staat staat of spoedarts met nagellak deze keer, maar een foutje in het uitzendschema op de televisie in de reeks.

Bijna twee weken geleden, toen Harry (Stan Van Samang) nog onder de levenden was en Thilly (Lauren Müller) een ziekenhuisbezoekje bracht, keek het getrouwde koppeltje samen live naar een aflevering van de nieuwe ‘Dertigers’. Dat het live was, weten we omdat de uitzending onderbroken werd door een opsporingsbericht van Chris (Danny Timmermans).

Terug in de tijd

En daar merkten de aandachtige ‘Thuis’-kijkers opnieuw een fout op. “Het seizoen van ‘Dertigers’ was op dat moment al twee weken gedaan”, lezen we op de fansite op Facebook. Het was dus helemaal niet mogelijk dat Harry en Thilly de reeks toen konden bekijken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws