Minder leuk nieuws voor de fans: Aaron Blommaert schept duidelijkheid over toekomst bij 'Familie' TV en Radio
TV en Radio

Minder leuk nieuws voor de fans: Aaron Blommaert schept duidelijkheid over toekomst bij 'Familie'

Minder leuk nieuws voor de fans: Aaron Blommaert schept duidelijkheid over toekomst bij 'Familie'

Aaron Blommaerts personage Raven staat dit seizoen centraal in ‘Familie’, nu hij door de drugs op het slechte pad is beland. Maar wordt het tegelijk zijn laatste grote verhaallijn in de soap, nu de acteur ook steeds meer op zijn muzikale carrière focust?

Al drie jaar zien we Aaron Blommaert schitteren als Raven in ‘Familie’. Maar we mogen niet vergeten dat de acteur naast zijn rol in ‘Familie’ ook nog verschillende grote presentatieopdrachten zoals ‘The Voice Kids’ of ‘Tien Om Te Zien’ aanneemt. Maar vooral zijn zangcarrière, waar hij met singles als ‘Zonde’ en ‘Deurbel’ de laatste tijd heel erg aan timmert, lijkt nu zijn prioriteit.

Op professioneel vlak zet Aaron steeds grotere passen. “O, maar ik sta altijd open voor méér”, bedenkt hij zich in Dag Allemaal. “Als ze mij morgen zeggen: ‘Je kan toeren door Europa, maar je zal alle nummers in het Engels moeten schrijven’, dan vind ik het logisch dat ik daar voorrang aan geef”, besluit de zanger. Dat zullen de fans van ‘Familie’ niet graag horen. De eventuele exit van Blommaert was de afgelopen maanden trouwens al een hot topic.

Tijd voor iets anders

De bal ging aan het rollen toen hij in september 2022 bij MNN zei dat het “geen drie of vier jaar meer zal duren, eerder twee jaar.” De geruchten werden alleen maar hardnekkiger toen zijn geheime pact met collega Kürt Rogiers aan het licht kwam. “Maar wat ik daarmee bedoelde is: ik ben niet van plan om het nog tien jaar te doen, veel acteurs hebben dat”, verduidelijkte de acteur Aaron vorige maand nog in HLN Showbits. “Ik heb een bucketlist van waar ik met mijn personage naartoe wil. Die ga ik afvinken tot ik voel dat het tijd is voor iets anders. En dan ga ik dat zeker doen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws