Na breuk met Jana in 'Boer zkt Vrouw': Kevin onthult hoe het in de liefde gaat TV en Radio
TV en Radio

Na breuk met Jana in 'Boer zkt Vrouw': Kevin onthult hoe het in de liefde gaat

Na breuk met Jana in 'Boer zkt Vrouw': Kevin onthult hoe het in de liefde gaat

Een succesvol seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ kunnen we het niet noemen. Van de vijf koppeltjes hield er niet één stand. Ook Kevin, die al snel gevoelens had voor Jana, besloot haar te laten gaan. Maar hoe zit het momenteel in de liefde bij de frambozenboer?

Veel kijkers zagen het niet goedkomen tussen Kevin en Jana, zeker niet na hun ruzie op hun romantische date. En ze hebben helaas gelijk gekregen. De frambozenboer is single uit dit avontuur gekomen. “Er zijn dingen gebeurd, ja, maar we hebben ook toffe momenten beleefd. Jana is zeker een leuk meisje, maar niet het dekseltje dat op mijn potje past”, denkt hij erover in Dag Allemaal.

Maar Kevin is als een nieuw mens uit het programma gekomen. “Ik ben tijdens het programma meermaals mezelf tegengekomen”, vertelt hij openhartig. De liefde heeft hij er niet aan overgehouden, hij is wel veel zelfverzekerder geworden. “Ik krijg nu veel vrouwelijke aandacht, da’s plezant natuurlijk”, bekent de boer. “Ik had vroeger een laag zelfbeeld, maar het is de jongste tijd serieus opgekrikt.”

Laag pitje

Aan vrouwelijke interesse geen gebrek dus. Maar momenteel is er nog geen nieuwe vrouw in zijn leven. “Op dit moment staat mijn liefdesleven op ’n laag pitje”, vertelt Kevin eerlijk. “Tijdens het programma mocht ik niet daten, hé. Maar dat kan nu snel veranderen”, hoopt hij. “Het belangrijkste is dat mijn toekomstige mij neemt zoals ik ben: ondernemend en een beetje grappig, maar soms ook heel serieus”, besluit de boer. Iets waar Jana duidelijk niet in is geslaagd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws