Net voor The Big Bang: "Daarom is hij Champignon in 'The Masked Singer'" TV en Radio
TV en Radio

Net voor The Big Bang: "Daarom is hij Champignon in 'The Masked Singer'"

Net voor The Big Bang: "Daarom is hij Champignon in 'The Masked Singer'"

Vanavond smelten de overgebleven acht Masked Singers samen in The Big Bang. Met ‘Livin’ La Vida Loca’ zet Champignon straks weer zijn beste beentje voor. Maar welk bekend gezicht schuilt achter dit schattige pak? Er heerst opnieuw twijfel.

De naam van presentator Kamal Kharmach, die in het begin tot hoofdverdachte gekroond werd, valt steeds minder vaak. MNM-dj en Ketnetwrapper Sander Gillis blijft wel hoog op het lijstje staan. Denk maar aan hints zoals de tegel ‘oost west thuis best' (er is een Ketnetprogramma met spreekwoorden), het Smurfenlied (Sander liep als smurf rond op het gala van de Gouden K’s) en de Titanic (Sander nam de iconische Titanic-pose in bij een optreden van Ilsen & Verhulst).

Toch is er een nieuwe hoofdverdachte: Miguel Wiels. Zo doet de Titanic-hint velen ook aan de Studio 100-musical ‘Red Star Line’ denken, waarin Miguels vrouw Free Souffriau meespeelt. De foto van de wolf kan verwijzen naar hun zoontje Wolf. De tip ‘Ave Maria’ zou dan weer kunnen wijzen op de klassieker die Free in 2009 zong met Miguel achter de piano.

Bovendien is Champignon net zoals Miguel een grote voetbalfan. De nootjes die de Masked Singer aan het oppeuzelen was, doen Het Laatste Nieuws denken aan ‘De Notenclub’, een programma met Wiels. De cijfers 4-2-0 linken ze dan weer aan de 420 liedjes die voor het goede doel tijdens 24 uur Live werden gebracht in het Sportpaleis. In de HLN-poll haalt Wiels dan ook de helft van de stemmen. 35% denkt aan Sander Gillis, maar ook Jonas Van Geel, die óók in ‘Red Star Line’, speelt blijft verdacht met 15% van de stemmen.

Populair

Laatste nieuws