Oude bekende maakt opwachting in 'De Vermeires': Julie Vermeire verklapt meer TV en Radio
TV en Radio

Oude bekende maakt opwachting in 'De Vermeires': Julie Vermeire verklapt meer

Oude bekende maakt opwachting in 'De Vermeires': Julie Vermeire verklapt meer

Deze avond kunnen we kijken naar de eerste aflevering van ‘De Vermeires’. In deze realityreeks zullen we niet alleen meer te zien krijgen van Jacques Vermeire en zijn twee kinderen. Ook de ex-vrouw van Jacques, Eva Pauwels, zal opduiken in de serie.

Zaterdagavond wordt de eerste van zes afleveringen van ‘De Vermeires’ uitgezonden. In deze nieuwe realityserie kunnen we de avonturen van Jacques Vermeire en zijn twee kinderen Maxime en Julie op de voet volgen. Ook Laurins, de vriend van Julie, en hun labradoodle Sunny zullen te zien zijn in de reeks.

Daarnaast heeft de familie nog een grote verrassing, want ook Eva Pauwels zal haar opwachting maken in ‘De Vermeires’. Jacques en Eva waren zo’n vijf jaar getrouwd en scheidden in 2001. Daarna kwam er niet veel goed nieuws naar buiten over Eva, want ze kampte onder meer met een alcoholverslaving. Maxime en Julie hadden zelfs enkele jaren geen contact met hun moeder.

Echter gaat het nu terug beter met haar en daarom wilden Maxime en Julie haar uitnodigen in ‘De Vermeires’. “Ik heb zelf voorgesteld om haar in de reeks op te nemen”, verduidelijkt Julie. “Iedereen kent ons verleden wel, maar zo kunnen de mensen zien dat het goed met haar goed. De band tussen ons is terug goed”, legt ze uit. “In de reeks brengen we haar, mijn oma en mijn bobonne een bezoekje”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws