Piet Huysentruyt heeft fantastisch nieuws voor de fans van 'SOS Piet' TV en Radio
TV en Radio

Piet Huysentruyt heeft fantastisch nieuws voor de fans van 'SOS Piet'

Piet Huysentruyt heeft fantastisch nieuws voor de fans van 'SOS Piet'

Het zat er al even aan te komen, maar na Piet Huysentruyts succesvolle comeback vorig jaar, breit VTM een vervolg aan ‘SOS Piet XL’. En dat nieuwe seizoen komt er sneller aan dan je denkt!

Na de succesvolle comeback van ‘SOS Piet XL’ op VTM ter ere van Piet Huysentruyts 60ste verjaardag mogen we zijn populaire typetje binnenkort opnieuw in onze huiskamers verwelkomen. De tv-kok heeft bij VTM groen licht gekregen om een nieuw seizoen te maken. “Ik heb me rot geamuseerd, dus waarom niet?”, dacht Piet er een tijdje terug al over in Het Laatste Nieuws.

Het concept van het vorige seizoen blijft behouden. “Ik ga opnieuw langs bij twee Vlamingen die worstelen met een gerecht, en in elke aflevering ga ik bij een BV thuis koken”, vertelt Piet in Dag Allemaal. De opnames gingen begin deze maand van start. Het resultaat krijgen we vanaf zondag 26 november al te zien om 18u20 op VTM. “Je hoort het, mijn jaar kan sowieso al niet meer stuk”, aldus de trotse tv-kok.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws