Shock in het 'Big Brother'-huis: bewoner haalt 15.000 euro uit de pot en vertrekt definitief naar huis TV en Radio
TV en Radio

Shock in het 'Big Brother'-huis: bewoner haalt 15.000 euro uit de pot en vertrekt definitief naar huis

Shock in het 'Big Brother'-huis: bewoner haalt 15.000 euro uit de pot en vertrekt definitief naar huis

Op dinsdagvoormiddag speelden de bewoners een spel in het 'Big Brother'-huis. Niet veel later verdween er 15.000 euro uit de pot én ook een bewoner uit het huis.

Deze week strijden de 'Big Brother'-bewoners voor een spelticket voor de finaleweek. Inmiddels hebben Tom en Randy al een ticket beet. Op dinsdagvoormiddag waagden Tyron, Alice, Glenn, Jimmy en Alice hun kans. Zij moesten in de gameroom een spel spelen met een zandloper. Wie de zandloper had, mocht beslissen wie er naar de Dagboekkamer mocht gaan, waar ze een uniek aanbod zouden krijgen van Big Brother.

Ashley stuurde Tyron naar de Dagboekkamer. Niet veel later ging er 15.000 euro uit de pot. Maar van Tyron blijkt plots geen spoor meer te zijn. De bewoners denken dan ook dat hij het huis verlaten heeft met 15.000 euro.

Zwaar

"We kunnen niet weten wat er in hem omging. Misschien was het gemis te groot en wilde hij toch een klein spaarcentje mee naar huis nemen. Deze week was ook zwaar voor hem", horen we Randy zeggen. "Maar we hebben nu nog altijd geen bevestiging gekregen van Big Brother", klinkt het ook. Volgens Glenn is het alvast duidelijk. "Het duur te lang, het kan niet anders dan dat hij vertrokken is."

Om 13.30 uur moesten de bewoners naar de woonkamer komen van Big Brother. "Tyron is ingegaan op mijn aanbod", vertelt hij. Zo mocht hij 15.000 euro uit de pot nemen, maar dan moest hij wel onmiddellijk het huis verlaten. "En dit zonder afscheid te nemen. Hij heeft dus besloten om definitief te vertrekken", aldus Big Brother, waarna Alice in tranen uitbarst.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws