'Thuis'-kijkers zijn misnoegd en spreken klare taal: "Dan kijk ik niet meer!" TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-kijkers zijn misnoegd en spreken klare taal: "Dan kijk ik niet meer!"

'Thuis'-kijkers zijn misnoegd en spreken klare taal: "Dan kijk ik niet meer!"

Er is al heel wat te doen geweest rond de uitbesteding van ‘Thuis’. Nu we weten dat de soapserie geproduceerd zal worden door een ander productiehuis, beginnen de kijkers al na te denken over de gevolgen daarvan.

Vorige week maakte VRT het nieuws bekend dat vanaf volgend jaar de soapserie ‘Thuis’ gemaakt zal worden door het productiehuis Eyeworks. De openbare omroep werkt al langer samen met Eyeworks. Verschillende VRT-programma’s, zoals ‘Eigen Kweek’ en ‘Chantal’, werden al door dit productiehuis gemaakt.

In de ‘Hier kom ik Thuis’-groep op Facebook speculeren enkele kijkers over de mogelijke gevolgen van deze uitbesteding. “Verhuist het fictieve ‘Thuis’ dan ook van Ternat naar ergens in West Vlaanderen? Dan kan Chantal het politieteam van Dieter en Tim komen vervoegen”, klinkt het. Enkele kijkers laten alvast weten dat ze dit niet willen zien gebeuren.

“Zolang die Maaike Cafmeyer er maar niet bijkomt in ‘Thuis’, want dan zullen veel mensen stoppen met kijken”, reageert iemand. Veel andere fans lijken deze mening te delen. “100% geef ik jou gelijk”, “Ik moet die niet” en “Zo is het”, klinkt het meermaals. "Wat zijn we weer verdraagzaam", reageert een andere kijker dan weer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws