'Thuis'-maker doet onheilspellende uitspraak over rest van het seizoen TV en Radio
TV en Radio

'Thuis'-maker doet onheilspellende uitspraak over rest van het seizoen

'Thuis'-maker doet onheilspellende uitspraak over rest van het seizoen

Het zijn heftige weken geweest voor de kijkers van ‘Thuis’, met de dood van Chris (Danny Timmermans) en Harry (Stan Van Samang) als hoogtepunt. Alsof het al de seizoensfinale was. Maar het is niet omdat de slechterik uitgeschakeld is, dat de ellende voorbij is.

“Het is voorbij”, zuchtte Tim (Jeroen Lenaerts) toen slechterik Chris eindelijk uitgeschakeld was. Maar is dat wel zo? Als we ‘Thuis’-woordvoerder Hans Roggen mogen geloven, zullen we niet tot de seizoensfinale moeten wachten voor er opnieuw iets spectaculairs gebeurt. “Je kan best gewoon elke dag kijken”, zegt hij in TV-Familie. “Wie wacht tot de finale maakt de verkeerde keuze.”

En dat zou nog steeds iets met Chris te maken kunnen hebben! Volgens de kijkers is het hoofdstuk nog niet afgesloten. Sinds Dieter (Raf Jansen) zich begon af te vragen hoe de slechterik alles alleen gedaan kan hebben, zijn de kijkers volop op zoek gegaan naar een mogelijke handlanger. Met inspecteur Maité als hoofdverdachte.

Rechterhand

“Ik denk dat de mol bij de politie zit”, “Ik vertrouw Maité voor geen haar”, “Ze keek wel heel raar op toen Dieter over een handlanger begon” en “Ze was getipt over de bom in de politiecombi”, lezen we op de fansite op Facebook. Maar ook de korpschef zit er volgens vele kijkers voor iets tussen. Zij stond er namelijk op om het onderzoek meteen af te sluiten na de dood van Chris. Heeft zij de slechterik vorig jaar dan ook getipt voor de politie-inval in zijn café?

Maar ook Vince, Dirk en Alexander Cosyns worden genoemd als verdachten. Eén ding is zeker: dit zal nog een staartje krijgen. En als Chris effectief een rechterhand had, zal die ongetwijfeld toeslaan tijdens of nog vóór de seizoensfinale. Is er onheil op komst?

Populair

Laatste nieuws