Verdwijnt na Harry en Nora ook dit personage uit 'Thuis'? "Zit nu bij VTM" TV en Radio
TV en Radio

Verdwijnt na Harry en Nora ook dit personage uit 'Thuis'? "Zit nu bij VTM"

Verdwijnt na Harry en Nora ook dit personage uit 'Thuis'? "Zit nu bij VTM"

Er is opnieuw een grote leegloop aan de gang bij ‘Thuis’. Op drie dagen tijd moesten de kijkers enkele weken geleden afscheid nemen van Patje, Chris én Harry. Vrijdagavond is Nora bovendien nog naar Genève vetrokken. Maar is Bob nu de volgende in het rijtje?

Al sinds 2015 kruipt Christophe Haddad in de huid van Bob Sleeckx in ‘Thuis’. Zijn personage heeft sinds zijn huwelijk met Tamara (Tine Priem) en de komst van hun zoontje, Leo, helemaal zijn draai gevonden. Maar de laatste tijd is Bob allesbehalve in zijn normale doen. Fans vermoedden dat zijn kanker terug was, maar niets was minder waar. Hij werd kerngezond verklaard, en toch is er iets aan de hand.

Dat heeft volgens de trouwe kijkers alles met het draagmoederschap van Tamara te maken. Op de fansite op Facebook heerst grote bezorgdheid rond het personage, en dan vooral dat Christophe de reeks binnenkort misschien wel zou verlaten. “Gaat Bob weg uit ‘Thuis’ misschien?”, vraagt een fan zich af.

Naar VTM

“Ik denk het”, “Ik vermoed ook dat Bob andere oorden zal opzoeken”, “Bob heeft al lang spijt van het draagmoederschap van Tamara” en “Ik vrees dat hij niet zal kunnen aanvaarden dat ze de baby zal afstaan aan Lowie. Dus samenblijven zit er niet in, denk ik”, speculeren de fans erop los.

Het feit dat Christophe momenteel ‘Doe maar duurzaam’ presenteert op VTM doet de vermoedens van een mogelijk vertrek alleen maar hoger oplaaien. “Zou het dan toch?”, “Aangezien hij tegenwoordig een programma heeft op VTM” en “Mag hij zomaar een opdracht bij VTM aannemen?”, reageren de kijkers verbaasd. “Eerst Harry, nu Bob… Pff, laat ons hopen van niet.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws