Voormalige 'Familie'-actrice Jasmijn Van Hoof neemt opvallende nieuwe job in de media aan

231030jasmijnvanhooffamilievtm
Bijna tien jaar lang kroop Jasmijn Van Hoof in de huid van Stefanie in ‘Familie’, tot ze twee jaar geleden zelf besloot om op te stappen. Nu heeft de actrice voor een opvallende carrièreswitch gekozen.
Twee jaar geleden kondigde Jasmijn Van Hoof haar vetrek bij ‘Familie’ aan. “Ik heb ergens een rebels kantje en ik vind het af en toe nodig om de dingen in vraag te stellen”, zei ze toen in Dag Allemaal. Sindsdien koesteren fans een vurige hoop dat de actrice ooit nog terugkeert naar de soap. Nog niet zo lang geleden leek Jasmijn zelfs nog naar een comeback te hinten.
Maar toch lijkt het erop dat de voormalige ‘Familie’-actrice nu voor een leven achter de schermen heeft gekozen. Jasmijn werkte namelijk mee aan het huidige seizoen van ‘Bake Off Vlaanderen’ op Play4. Zo hielp ze bijvoorbeeld met het opstellen van de hele set. “Het was een feest”, schreef ze daar onlangs nog over op haar Instagramverhaal.

Acteercarrière

Hoewel Jasmijn dankzij haar nieuwe rol bij Play4 haar passie voor televisie verder kan zetten, staat ze deze keer niet zelf in de spotlights. Sinds vorig jaar is het voormalige schermgezicht bovendien als chocolatier aan de slag. “M’n focus ligt niet meer op acteren”, besloot ze vorig jaar in Dag Allemaal. Moeten de fans van ‘Familie’ hun hoop definitief opbergen?