Wim Stevens doet plots verrassende onthulling over 'Thuis'-collega Leah Thys TV en Radio
TV en Radio

Wim Stevens doet plots verrassende onthulling over 'Thuis'-collega Leah Thys

Wim Stevens doet plots verrassende onthulling over 'Thuis'-collega Leah Thys

Wim Stevens draait al sinds 2009 mee in ‘Thuis’. Daar kruipt hij in de huid van Tom De Decker, de zoon van Marianne Bastiaens, gespeeld door Leah Thys. In de podcast ‘De Thuisploeg’ onthult de acteur hoe zijn band met zijn tv-mama in het echte leven is.

Wim Stevens kruipt intussen al 14 jaar in de huid van Tom De Decker in ‘Thuis’. Maar in de begindagen had hij het best moeilijk op de set. De acteur nam namelijk het stokje over van Donald Madder, die helaas verongelukt is. “Toen ik hier begon, voelde het wel alsof ik indringer was”, biecht Wim op. “Ik voelde me daar toch ongemakkelijk bij. Het was een heel vreemde periode.”

“Dat was niet slecht bedoeld. Mensen moesten gewoon aan mij wennen omdat ik een geëerd collega moest vervangen”, beseft de ‘Thuis’-acteur. Dat heeft uiteindelijk een zestal maanden geduurd. “Maar gelukkig hebben mijn collega’s, zeker Monika Van Lierde (Ann) en Leah Thys, die vooral met Donald samenspeelden, mij omarmd. Leah was toen dus niet alleen zijn moeder in de soap, maar ook een beetje op de set. “Klopt, en dat is allemaal maar verder zo geëvolueerd, want ik ben ook een beetje haar zoon geworden in die zin”, aldus Wim.

Leah en Wim wonen bovendien maar een paar straten van elkaar in Antwerpen. “Ze heeft de afgelopen jaren natuurlijk heel wat meegemaakt met het verlies van haar man. Ik heb dat ook van dichtbij meegemaakt en steun haar daar ook in. We zijn vaak elkaars steun en toeverlaat”, weet de acteur nog te vertellen. “Maar Leah is natuurlijk ook rock-’n-roll. Ze is al in de 70, maar ze blijft gewoon een geweldig mens. Ze is nog altijd heel jong van geest. Ik kan er ook altijd heel goed mee lachen, en omgekeerd. Dat is heel fijn”, moet Wim nog van het hart. “Ja, het is echt mijn tweede moeder.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws