Annelien Coorevits deelt bijzonder kiekje met zoontje Luís (8): "Wat lijkt hij op zijn vader!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Annelien Coorevits deelt bijzonder kiekje met zoontje Luís (8): "Wat lijkt hij op zijn vader!"

Annelien Coorevits deelt bijzonder kiekje met zoontje Luís (8): "Wat lijkt hij op zijn vader!"

Annelien Coorevits en Olivier Deschacht zetten vier jaar geleden een punt achter hun huwelijk. Samen hebben ze ook een dochter en een zoon. Op Instagram deelde Annelien nu een prachtig kiekje met haar zoontje.

Olivier Deschacht en Annelien Coorevits kondigden in de zomer van 2019 aan dat ze een punt hadden gezet achter hun huwelijk. De twee vormden maar liefst dertien jaar een koppel. Samen hebben ze ook twee kinderen: dochter Elena (12) en zoon Luís (8).

Op Instagram deelde Annelien nu een prachtig vakantiekiekje met haar zoontje. Daarop zien we de ex-Miss België haar oogappel liefdevol knuffelen. "Luís, mijn jongen", schrijft ze erbij, gevolgd door een hartje.

Twee druppels water

Meteen werd Annelien ook overstelpt met reacties. Zo vinden heel wat van haar volgers dat Luís sprekend op zijn papa lijkt. "Mooi! Maar sorry Annelien, dat jongetje is helemaal zijn vader!", en "Inderdaad! Hij lijkt sprekend op zijn papa Olivier!", klinkt het onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws