Bart Kaëll heeft groot nieuws "Kan mijn 'geheim' eindelijk met jullie delen!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bart Kaëll heeft groot nieuws "Kan mijn 'geheim' eindelijk met jullie delen!"

Bart Kaëll heeft groot nieuws "Kan mijn 'geheim' eindelijk met jullie delen!"

Enkele dagen geleden deelde Bart Kaëll opvallend nieuws op sociale media. Zo liet de zanger weten dat hij binnenkort een geheim ging verklappen. Nu is het zover, want op zijn Instagramverhaal onthult hij leuk nieuws.

Bart Kaëll liet vorige maand al weten dat hij hard aan het werken was aan nieuwe muziek. "Joepie, binnenkort komt er een nieuwe single uit", schreef hij toen. "Natuurlijk hoort daar ook een zomerse clip bij. Het wordt heel speciaal", aldus de zanger. Afgelopen donderdag had hij daar nog wat meer over te vertellen.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Ik kan mijn 'geheim' morgen eindelijk met jullie delen!", klonk het. Daarmee bedoelde Bart dus dat hij vrijdag eindelijk zijn nieuwe single ging uitbrengen. Het nieuwe nummer heet 'Wat is jouw geheim' en is vanaf nu te beluisteren. "Eindelijk! Luister nu op Spotify via de link!", zegt de zanger. Zijn fans moeten meteen wat kwijt over dit nieuwe nummer.

Positief

Zij laten alvast weten dat 'Wat is jouw geheim' een schot in de roos is. Zo wordt Bart meteen overladen met complimenten. “Het nummer net gehoord en staat nu al op repeat”, “Heel toffe song”, “Succes ermee” en “Heb hem net gehoord. Kreeg spontaan een lach op mijn gezicht. Oh ja, en mijn playlist is ook weer een topsong rijker”, reageren ze onder meer.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
1 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws