Camille Dhont diep geraakt door plots overlijden: "Het mooiste sterretje aan de hemel"

230424camilledhontvtm
Camille Dhont heeft zojuist afscheid moeten nemen van iemand die haar nauw aan het hart ligt. ‘Prinses’ Lara, een grote fan van de 21-jarige zangeres, is haar strijd tegen leukemie enkele dagen geleden helaas verloren.
Afgelopen donderdag is 'Prinses' Lara overleden op 3-jarige leeftijd. De kleuter vocht al anderhalf jaar tegen leukemie. “Op donderdag 1 juni om 21u45 heb je beslist om jouw zware strijd op te geven, ons los te laten en de rust te krijgen die je zo hard verdient”, lieten haar ouders enkele dagen geleden weten op Instagram. “Je bent thuis overleden in onze armen, wij die jou het allerliefste zien. Rust zacht, lieve Lara.”
Ook Camille Dhont, Lara’s allergrootste idool, is erg aangedaan door dit grote verlies. Exact één dag voor haar overlijden kon de zangeres haar fan dankzij Make-A-Wish nog een bezoekje brengen. Zo ging Lara’s grootste droom vlak voor haar dood nog in vervulling. Camille wenst de ouders van het overleden meisje dan ook alle steun van de wereld toe in de reacties.

Steun uit elke hoek

Het hele BV-landschap is duidelijk diep geraakt door dit grote verlies. “Rust zacht lieve, flinke, moedige Lara. Jij gaat het mooiste en liefste sterretje aan de hemel zijn”, schrijft Astrid Coppens bijvoorbeeld in de comments. “Bakken liefde voor jullie! Een prachtige fonkelende ster aan de hemel, maar voor altijd tussen jullie, sterkte”, richt Sofie Dumont zich tot Lara’s ouders. Maar ook Liese Luwel, Winnie Bogaerts en Lies Vandenberghe betuigen hun oprechte steun.