Candice Martens uit 'Blind Getrouwd' gaat naakt in speelse bedfoto’s: "Sexy" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Candice Martens uit 'Blind Getrouwd' gaat naakt in speelse bedfoto’s: "Sexy"

Candice Martens uit 'Blind Getrouwd' gaat naakt in speelse bedfoto’s: "Sexy"

Een van de populairste ‘Blind Getrouwd’-koppeltjes aller tijden, Candice en Marijn, is niet meer. Maar na de pijnlijke breuk afgelopen zomer, gaat het gelukkig steeds een pakje beter met Candice. En daar mogen haar volgers van meegenieten.

Candice is opnieuw gelukkig. Ze heeft de tijd van haar leven en legt dat vaak genoeg vast op beeld. Regelmatig trakteert de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster haar volgers dus op prachtige plaatjes van zichzelf. Dat is nu niet anders. “Bij mijn nieuwe start, hoort ook een nieuwe matras”, besluit ze. Daarbij deelt ze ook enkele kiekjes waarin ze die uitvoerig uittest.

Candice maakt reclame voor matrassen en dat op een wel erg opmerkelijke manier. Zonder kleren, enkel bedekt met een donsdeken. En spelend met haar wilde lokken. “Eerste blik in de spiegel ’s morgens. OMG, waarom heb ik toch altijd zo een ontplofte haarcoupe”, lacht ze. Verwilderde coupe of niet, haar eeuwige brede glimlach is aanwezig.

Deze reeks leuke foto's kan Candice’ volgers wel bekoren. “Ontploft haar of niet, je ziet er stralend uit, Candice”, “Wauw, knappe krullenbol”, “Beeldige vrouw”, “Sexy” en “Lekker wild”, reageren ze dolenthousiast.

Populair

Laatste nieuws