Comedian Thomas Smith neemt moedig besluit na verlies van dochtertje: "Veel succes!"

230710thomassmithjokesluydtsinstagram
Vorige maand werden stand-upcomedian Thomas Smith en zijn vriendin, actrice Joke Sluydts, getroffen door groot verdriet. Het koppel is helaas hun dochtertje, Polly, verloren. Maar het leven gaat voort. Daarom heeft de komiek een belangrijke stap gezet.
Zo’n maand geleden zijn Thomas Smith, die je nog kan kennen uit 'Foute Vrienden', en Joke Sluydts, die ooit nog meespeelde in 'Thuis' en 'Familie', helaas hun pasgeboren dochtertje verloren. “Op 4 augustus is ons dochtertje, Polly, geboren en overleden”, liet het koppel weten op Instagram. “Ze was ongelooflijk mooi en zit voor altijd in onze verscheurde harten.”
“Polly betekent "groot verdriet" en dat is wat ze bij ons achterliet. Maar we zijn ook vervuld met liefde voor haar en voor elkaar.” Daarom besloten Thomas en Joke onlangs nog naar Amerika te reizen om even alles op een rijtje te zetten. Intussen is de comedian, die bij zijn vriendin erg veel troost heeft gevonden, klaar op opnieuw een grote stap te zetten.

Opnieuw op de planken

Binnenkort duikt Thomas namelijk weer de theaters in. Morgen trapt hij het nieuwe seizoen van zijn show ‘Rebel’ af in Duffel. “Na een rollercoaster van emoties deze zomer begin ik morgen aan de reprise tour van ‘Rebel’”, laat de komiek weten op Instagram. Een moedige stap. Zijn volgers wensen hem dan ook “alle succes” toe met zijn “fantastisch grappige voorstelling”.