Dat is duidelijk! Maksim Stojanac geeft ongezouten mening over collega Pommelien Thijs Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dat is duidelijk! Maksim Stojanac geeft ongezouten mening over collega Pommelien Thijs

Dat is duidelijk! Maksim Stojanac geeft ongezouten mening over collega Pommelien Thijs

De afgelopen editie van ‘Zomerhit’ leek wel een battle tussen de ‘#LikeMe’-sterren. Zowel Camille Dhont, Aaron Blommaert, Maksim Stojanac en Pommelien Thijs deden een gooi naar de felbegeerde trofee. Uiteindelijk ging die laatste ermee lopen. Zorgt dit voor jaloezie in de vriendengroep?

Maksim Stojanac greep vorige zaterdag naast de overwinning met zijn single ‘Onder Invloed’. Maar dat de trofee uiteindelijk naar iemand anders ging, laat hij niet aan zijn hart komen. “Ik voel mij fantastisch”, klonk zijn eerste reactie na de show bij Radio2. Meer nog, als de zanger iemand de overwinning gunde, was het ‘#LikeMe’-collega Pommelien Thijs wel.

“Het was meer dan terecht. Dit was gewoon Pommeliens jaar. Ze heeft alles gegeven en haar harde werk beloont”, denkt Maksim erover. “Het is echt een mijlpaal en je kan het haar alleen maar gunnen. Het is dik verdiend. Ik schoot bijna vol tranen van blijdschap”, aldus de zanger. Hét bewijs van een jarenlange vriendschap dankzij ‘#LikeMe’.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws