Drie maanden na geboorte: Astrid Coppens heeft fantastisch nieuws over Joey-Lee Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Drie maanden na geboorte: Astrid Coppens heeft fantastisch nieuws over Joey-Lee

Drie maanden na geboorte: Astrid Coppens heeft fantastisch nieuws over Joey-Lee

Op 24 oktober zijn Astrid Coppens en haar man Bram voor de tweede keer mama en papa geworden. De fiere mama moet nu nog iets kwijt over de kleine Joey-Lee.

Vorig jaar werd het gezinnetje van Astrid Coppens opnieuw wat groter. Zo mocht ze samen met Bram hun tweede dochtertje Joey-Lee in de armen sluiten. Daar geniet de mama met volle teugen van en dat laat ze ook geregeld zien op sociale media. Op Instagram post Astrid vaak schattige kiekjes van haar kindjes.

Nu deelt Astrid opnieuw een bijzondere foto. Zo geeft ze borstvoeding aan haar kleine oogappel en de grote zus Billie-Ray kijkt vol bewondering naar dat intieme momentje. Bovendien heeft Astrid ook nog leuk nieuws te melden. “Vandaag is Joey-Lee exact drie maandjes jong”, schrijft ze. “Ze worden zó snel groot”, voegt ze er nog aan toe.

“‘Mag ik naar de fuif, mama?’, zal er rap zijn”, grapt een van haar volgers al snel. “Gaat inderdaad veel te snel. Genieten van ieder momentje samen”, geeft iemand als tip. Ook over het kiekje hebben haar volgers nog wat te zeggen. “Prachtige foto”, “Gezichten zeggen alles” en “Heel mooi”, reageren ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws