Eline De Munck binnenkort terug op tv? "Gepolst voor straffe media-opdrachten" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eline De Munck binnenkort terug op tv? "Gepolst voor straffe media-opdrachten"

Eline De Munck binnenkort terug op tv? "Gepolst voor straffe media-opdrachten"

Eline De Munck scheert hoge toppen met haar brillenmerk Odette Lunettes, maar vroeger deed ze dat ook als presentatrice en actrice. Zal ze binnenkort terug op het kleine scherm te zien zijn? De blondine zegt nu waar het op staat.

Het gaat Eline De Munck voor de wind. Haar brillenmerk Odette Lunettes is namelijk een groot succes. "In Hasselt hebben we net onze vijfde winkel geopend, maar daarnaast werken we in België al samen met zo'n negentig zelfstandige opticiens, die onze monturen ook verkopen", vertelt ze trots aan Het Laatste Nieuws. Ook in het buitenland neemt de interesse toe. "We hebben ondertussen in totaal al zo'n zevenhonderd verkooppunten in twintig landen en dat aantal groeit nog steeds", klinkt het.

Voordat ze begon met ondernemen, was ze ook een bekend tv-gezicht. Echter besloot ze in 2015 om ontslag te nemen. "Na mijn exit bij JIM werd ik nog wel gecontacteerd door productiehuizen en zenders met concrete voorstellen voor televisie, maar het voelde toch beter om mijn eigen weg te gaan", verklapt ze. Ook nu zijn ze haar nog niet vergeten. "Zelfs nu word ik nog altijd gepolst voor straffe media-opdrachten, zoals recent nog voor een deelname aan 'Over de oceaan', 'Special Forces: Wie durft wint' en 'De Slimste Mens'", geeft Eline toe.

Afgesloten

Echter gaat ze niet op die voorstellen in. "Ik laat het allemaal aan mij voorbij gaan. Dat tv-hoofdstuk is voor mij afgesloten", klinkt het. Niet alleen heeft ze er geen tijd meer voor door Odette Lunettes, maar ze heeft ook haar interesse verlegd. "Tv-makers hoeven me dus niet meer te bellen", onderstreept ze. "Tenzij hun voorstel te maken heeft met mijn huidige passie: ondernemen. Want daar werk ik nog wel graag aan mee", bedenkt ze zich.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws