Enorme bezorgdheid om gezondheid van Camille Dhont: dit is er aan de hand Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Enorme bezorgdheid om gezondheid van Camille Dhont: dit is er aan de hand

Enorme bezorgdheid om gezondheid van Camille Dhont: dit is er aan de hand

Dat het Camille Dhont voor de wind gaat, hoeven we u niet meer te vertellen. Dé popsensatie van Vlaanderen probeert door te breken in Duitsland, krijgt haar eigen telenovelle op VTM en staat volgend jaar voor het eerst solo in het Sportpaleis. Maar wordt het haar niet allemaal wat te veel?

Het zijn spannende tijden voor Camille Dhont. Eergisteren kondigde de 21-jarige zangeres nog haar allereerste Sportpaleisconcert aan, op 4 mei 2024. “Een gloednieuwe show met nieuwe liedjes, nieuwe acts en veeeeeel MAGIE! Ik kan niet wachten om dit met jullie te mogen beleven”, schreef de blondine vol trots op Instagram. Bovendien zijn de opnames van haar eigen telenovelle van start gegaan.

"Het feit dat Camille de hoofdrol speelt in wat een sprookje zal worden en dat ze net als in '#LikeMe' zal zingen en acteren zorgt ervoor dat de verwachtingen hooggespannen zijn", denkt HLN-showbizzreporter Desna Lespinoy erover in TV-Familie. "Het is opvallend dat niet alleen kinderen en tieners, maar ook twintigers en dertigers ernaar uitkijken. Camille legt de lat hoog, omdat alles wat de zuurstokroze popprinses aanraakt - of het nu kleding, posterboeken of schoolgerief is - in glittergoud lijkt te veranderen."

Opgebrand

Nu rest enkel de vraag hoelang Camille alles zal kunnen blijven combineren, voor het haar allemaal te veel wordt. Holt ze zichzelf niet stilaan voorbij? “Camille wordt goed ondersteund en ik denk dat zij vooral zichzelf weinig rustpauzes gunt”, vervolgt Lespinoy. “Ik hoop dat ze op die manier niet voortijdig opgebrand raakt. Een burn-out is het enige dat haar denderende carrière nog stokken in de wielen zou kunnen steken”, vreest ze. “Dat meisje is constant bezig om dat wat ze doet nóg beter te doen. Maar ze doet het ook allemaal zo enorm graag.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws