Erg pijnlijk voor Ingeborg: presentatrice krijgt harde kritiek te slikken Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erg pijnlijk voor Ingeborg: presentatrice krijgt harde kritiek te slikken

Erg pijnlijk voor Ingeborg: presentatrice krijgt harde kritiek te slikken

Ingeborg schittert sinds kort in ‘Million Dollar Island’, maar helaas is niet iedereen even positief over het nieuwe programma. Bovendien krijgt ook de presentatrice het hard te verduren. In een gesprek met Het Nieuwsblad reageert ze nu voor het eerst op die commentaar.

'Million Dollar Island' is een gloednieuw tv-programma waarin 100 kandidaten op een onbewoond eiland worden gedropt. De vijftig Vlamingen en vijftig Nederlanders krijgen allemaal een polsbandje dat 10.000 euro waard is. Als een kandidaat wordt uitgeschakeld na een spel of vrijwillig opstapt, zal hij of zij het polsbandje moeten doorgeven. Wie uiteindelijk het programma wint, zal met een mooi bedrag terug naar huis keren.

'Million Dollars Island' is nu al te zien op Streamz en binnenkort zal het ook uitgezonden worden op VTM2. Helaas komt er nu al heel wat kritiek op het programma. Zo noemt Humo het zelfs 'absolute bagger'. Ook over de rol van Ingeborg als presentatrice zijn ze niet te spreken. Die omschrijven de recensenten van het blad als 'vernisser van vuilnis'. In Het Nieuwsblad moet ze daar nu wat over kwijt.

Onrespectvol

"Ik had al gehoord dat Humo niet zo positief was. Daarom heb ik het niet gelezen", geeft Ingeborg eerlijk toe. Dat ze haar rol als presentatrice omschrijven als 'vernisser van vuilnis' vindt ze eigenlijk vooral onrespectvol tegenover de honderd deelnemers. "Die hebben allemaal een verhaal. Ze roepen bij mij geen oordeel op, wel verwondering", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws