"Extreem blij": Katja Retsin mag het eindelijk met iedereen delen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Extreem blij": Katja Retsin mag het eindelijk met iedereen delen

"Extreem blij": Katja Retsin mag het eindelijk met iedereen delen

Hoewel we haar niet vaak meer op het scherm zien opduiken, is Katja Retsin nog lang niet afgeschreven. Als presentatrice stond ze afgelopen zomer nog aan het roer van ‘Vlaanderen Muziekland’ en ook als actrice wordt ze steeds vaker gevraagd. Zo heeft Katja opnieuw een mooie kans met beide handen gegrepen.

Nog niet zo lang geleden zat Katja Retsin weer op de schoolbanken. Onlangs volgde de presentatrice een uitdagende acteeropleiding in Nederland. “Heerlijk, hé. Ik heb er dus een diploma bij”, glunderde ze recent in Primo. En dat diploma heeft duidelijk al zijn vruchten afgeworpen. Eerder dit jaar kon je Katja al bewonderen in ‘Calendar Girls’, maar binnenkort neemt ze opnieuw haar plekje op het podium in.

Vanaf februari is de actrice namelijk bij Het Prethuis te zien in ‘De Padelburen’. “Mag ik u voorstellen: Rachel! En ze is extreem blij met haar nieuwe outfit”, schrijft Katja op Instagram bij enkele kiekjes van haar nieuwste rol. “Omg, zo’n leuke verrassing”, “Ik kom” en “Ik kijk er al naar uit”, reageren haar fans enthousiast. Maar ook Katja’s make-over valt in de smaak. “Wauw, zo mooi blond” en “Rachel ziet er alvast heel goed uit,” klinkt het nog in de reacties.

Uitdagende rol

Een mooie kans dus! Al droomt Katja er stiekem toch van ooit eens een tragische rol te mogen spelen. Dat is ook een van de redenen waarom ze aan haar acteeropleiding was gestart. “Ik mocht al geregeld meespelen in komedies van het Farcetheater, maar ik zat toch met wat twijfels. Ik bedoel ook: wat als ze mij eens zouden vragen voor een tragische rol?”, legde ze onlangs uit in Primo. “Ik hoop nu dus op nog wat uitdagende acteerrollen.”

Tickets voor ‘De Padelburen’ zijn vanaf nu te koop.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws