Francesco Planckaert en Magali Van Houtte hebben prachtig nieuws te melden: "Wow, proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Francesco Planckaert en Magali Van Houtte hebben prachtig nieuws te melden: "Wow, proficiat!"

Francesco Planckaert en Magali Van Houtte hebben prachtig nieuws te melden: "Wow, proficiat!"

Francesco Planckaert en Magali Van Houtte vormen inmiddels al zo'n 25 jaar een koppel, waarvan bijna 3 jaar getrouwd. Nu heeft Francesco ook geweldig nieuws te melden over zijn wederhelft.

Magali Van Houtte leerde Francesco al kennen toen ze twaalf jaar was. Sindsdien zijn de twee onafscheidelijk. Samen hebben ze ook drie kinderen: Devon, Noa en Yukka. In november 2020 gaven ze elkaar het jawoord na een verloving van maar liefst 16 jaar.

Nu hebben de twee tortelduifjes nog een reden tot vieren. Zo is Magali op 28 september 38 jaar geworden. Francesco zette zijn echtgenote dan ook uitgebreid in de bloemetjes op Instagram. "LPG tanken, ideale houding voor fotoshoot! Gelukkige verjaardag!", schrijft hij bij enkele foto's van Magali aan een tankstation. Het regent dan ook felicitaties richting de jarige. "Wow, proficiat!", lezen we meermaals in de reacties.

Feestelijke maand

Naast Magali waren er nog een verschillende Plankcaerts jarig deze maand. "Elk jaar vieren we de verjaardag van mama en papa met slechts enkele dagen verschil. Papa op 22/09 en mama op 26/09. September is hier dus een feestelijke maand. Al helemaal als je weet dat Yukka (de zoon van Francesco en Magali, red.) op 17/09 jarig is. Net als wijlen ons lieve meme Clara", legde Stephanie enkele dagen geleden al uit op Instagram. "En Magali maakt de club op 28 september volledig."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws