Hanne Troonbeeckx (45) onthult ontzettend droevig nieuws: "Verschrikkelijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne Troonbeeckx (45) onthult ontzettend droevig nieuws: "Verschrikkelijk"

Hanne Troonbeeckx (45) onthult ontzettend droevig nieuws: "Verschrikkelijk"

Hanne Troonbeeckx (45) heeft nooit kinderen gekregen, maar daar heeft ze helaas een hele goede reden voor. Ze kreeg namelijk vier miskramen, zo onthult Hanne in Het Laatste Nieuws.

Tijdens haar relatie met Steffen raakte ze al snel zwanger. Het liep evenwel mis in de eerste twaalf weken van de zwangerschap. “Ik heb nadien vaak gedacht: ik had zo euforisch niet mogen zijn. De gynaecoloog had het nog gezegd: dat het in de eerste twaalf weken mis kon gaan", zegt Hanne.

"Dus toen dat ook effectief gebeurde, kon ik alleen maar denken ‘eigen schuld’. De weken en maanden erna vond ik verschrikkelijk. In de supermarkt, op straat: overal zag ik vrouwen met baby’s. Baby’s in de winkelkar, baby’s in de wandelwagen, overal baby’s. En zelf stond ik daar. Met de vraag: ‘Hoe zou de onze eruit hebben gezien?’”

Vier miskramen in drie jaar kreeg Hanne. “We hebben het hoofdstuk afgesloten”, aldus Troonbeeckx. “Ik kies er sindsdien voor om vooral de voordelen te zien van geen kinderen te hebben. 90 procent van de tijd lukt me dat ook, maar als iemand een zwangerschap aankondigt, vind ik het nog wel eens moeilijk."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws